Boka show

Starten på min resa

Jag har sjungit sedan jag var 17 år gammal. Prästen i kyrkan sa till mig att jag var bra på att sjunga, så då började jag sjunga i duschen som många andra. Sedan dess har jag sjungit i hela världen.

Live

Den största upplevelsen jag varit med om var en världsturné tillsammans med den australienska pojkgruppen The Ten Tenors. Tillsammans reste vi runt i världen och släppte även en CD Skiva med Sony Music som heter ”Wish you were here”. Jag har sjungit i Directv Arena i Buenos Aires, i Las Vegas och även på Hollywood Access TV i Los Angeles. Vi var huvudakten i många nationella TV program i Tyskland, Australien, New Zealand samt i Syd- och Nordamerika. Vilken upplevelse det var! På Kungliga Operan i Stockholm samlade jag stor erfarenhet av stora scenproduktioner. Här fick jag sjunga i ensemble, men också solistisk dagligen typ 6 dagar i veckan. 

Det är viktig att sköta sin röst och instrument, även under svåra omständigheter – så med mig får du träffa någon med stamina. Många människor blir berörda när jag sjunger. De tycker att det finns så mycket uttryck i min röst och att de får gåshud över hela kroppen. Jag sjunger allt från klassisk jul- och operamusik till musikal- och popmusik. Ja, jag fick även dansa med ”The Ten Tenors”.

Önskar du att boka mig för att lämna ett stort intryck hos dina gäster och din publik? Eller har du en unik marknadsföringsidé där du vill bolla möjligheter? Skicka iväg en förfrågan till mig via kontaktformuläret lite längre ned på sidan.

Showproduktion​

Jag har fått lära mig mycket om ljud och ljus samt produktionsteknik. Under dessa år har jag dessutom haft äran att göra en officersutbildning för Tui Cruises som tillhör Royal Caribbean Group samt Aida Cruises som tillhör Carnival Maritime. Som Entertainment Manager ansvarade jag för flera teatrar ombord på ett kryssningsfartyg som inkluderade allt från event, projektplanering, personalansvar och tekniskt ansvar. Under dessa år har jag lärt mig hur man använder ett mixerbord, ljud- och ljussystem samt även hantera ett live streamingkit. 

Genom Konsertbutiken får jag möjligheten att använda all  teknisk utrustning. Så om du är intresserad av en hel showproduktion där jag inte bara jag sjunger, utan även hjälper dig med ljud, ljus samt livestreaming. Säg bara till! Tillsammans med mitt team hos Konsertbutiken kan jag genomföra all typ av produktioner anpassat för just ditt behov. 

Boka din show

Vi har all utrustning som behövs för små till mellanstora event, mobilt och enkelt att förflyttas. Vårt kontaktnätverk är stort, så att vi kan bidra med snygga dansare i snygga kostymer till just din tillställning. 

Skicka iväg en förfrågan till oss nedan, så hör jag av mig inom kort. 

Min egen stage-show!

Nu har jag även fått en egen stage-show och den handlar om mig och det jag har upplevt i mitt liv som artist. Den är berörande, interaktiv och modern. Läs vidare för att få mer information och kontakta mig om du vill se showen nära dig!

"Allt är inte Guld som glimmar"

En dinnershow om kärlek, ensamhet och oändlig glädje!

Florian Voss, känd från Talang. För första gången på scen med en egen show. Följ med på en spännande resa bakom kulisserna hos en artist med internationell karriär. I den här showen avslöjar Florian vad som finns bakom den glittrande fasaden. Redan som ung man upptäckte han till sin egen förvåning att han kunde sjunga. Men han kämpade emot. Var det verkligen det här han ville göra?

Vi får följa en mångfacetterad människa på en resa för att hitta sig själv. Han drabbas av kärleken som rycker upp honom med rötterna. Han tappar tron på sig själv. Men han kämpar vidare och hittar nya vägar. Bli berörd och förgyll din tillvaro med en fantastisk klassisk dinnershow.

Lär känna Florian från en helt annan sida och träffa hans kära vänner sångaren Jamie Marie Hatcher och skådespelaren Bengt Einarsson.

Kontakta mig här

sv_SESwedish