Min Musik

Musik från hjärtat

Det är vanligt att artister släpper sin egen musik. Men för mig har det inte varit så. Jag har stor respekt för musiken och att skapa något eget tar verkligen tid. Den efterlängtade ”fame” som många artister får när de syns i nyheter eller hos olika skivbolag är inte vad jag är ute efter, jag ville bara vara mig själv. 

Er röst ger mig kraft att fortsätta

Genom min resa hos talang har jag kommit ett steg närmare att kunna vara mig själv. Jag hade förmånen att få träffa geniala konstnärer och så började jag funderar på att göra något helt unikt själv. Jag sa till mig: ”Göm dig inte längre Florian, du har en begåvning som berör!” Så bestämde jag mig: ”Slut med att gömma, visa mig själv, visa min riktiga röst. Låt den gamla opera rösten vara och prova på något nytt”.
 
Din röst ger mig kraft att fortsätta och jag vill rikta ett särskilt ödmjukt tack till dig!

Vad händer i framtiden?

Jag lär mig enormt mycket genom att jag fick släppa olika Cover-Songs tillsammans med enastående producenter. Jag får kontakt till skivbolag gällande rättigheter, producera musikvideor och är absolut stolt över teamet jag har byggt upp bredvid mig. Fantastiska människor som hjälpte mig att spela in ”The Sound of Silence” , ”Creep” , ”Skyfall”, ”Hallelujah”, ”Vero Amore”, ”O Holy Night” samt ”Schumann ́s Dichterliebe”.

Efter min medverkan i Talang så kontaktades jag av en producent och en låtskrivare. De frågade mig om jag skulle vilja få min egen musik och låt ut. Efter några frågor om vad låten borde handla om så sa jag: Ensamhet! En känsla som förbinder oss alla i hela världen. Det var enkelt gjort, vi spelade in ”Break Through” i september 2023. Musikvideo inspelningen till min första egna låt hände under januari 2024 och så har vi släppt låten under våren 2024. Jag har redan börjat med nästa stora projektet och det är fortfarande hemligt vart och när men jag kommer att informera er på mina sociala medier om det som vanligt.

Tack till Elena von Arnold och Anton Rondin för deras stöd och geniala hjälp med att skapa denna låt från scratch. Vi spelade in på MFG-Studios i Stockholm där även Måns Zelmerlöw och Loreen producerade musik.

 
På vägen så har jag lärt mig något riktig viktig:

"Glöm inte den du verkligen är - du har all anledning att göra det du vill och det du kan, när som helst, hela livet"

Tack hela Talang Teamet, stort tack till Producenten Jonas Thander och alla fans för denna ”Wake-Up-Call”!

Kontakta mig här

sv_SESwedish