Om Mig

Vem är jag?

Du kan finna mycket information om mig genom en Google-sökning, men för mig är det viktigt att du lär känna mig personligen.

Bakgrund

Min mor heter Gaby (Gabriele Anna-Louise) Voss och min far heter Wolfgang (Hugo) Pommerenke-Voss. Min far gick dessvärre bort för några år sedan. Min mor bor i vårt stora hus i Bremerhaven, i norra Tyskland.

Jag växte upp nära vattnet och det kanske är det därför jag älskar att bo just i Sverige och i Sörfjärden. Det känns verkligen som hemma här! När jag kom till Sverige så tog det några år tills jag verkligen kunde förstå och känna den typiska svenska kulturen och själen.

Jag har lärt mig och lär mig fortfarande att älska Sverige. Nu vill jag inte släppa landet, jag känner mig som en svensk och jag är svensk.

Min historia

Mina föräldrar har alltid motiverat mig till att vara fördomsfri. De har lärt mig att inte döma andra människor, utan att istället skapa en egen uppfattning. Jag är uppväxt i ett mycket tryggt hem med många syskon. Visste ni att mina föräldrar adopterade fosterbarn som saknade ett eget hem och hade medicinska svårigheter? Under min barndom har vi stundtals varit 5-6 barn hemma och vi alla fick bo i ett eget rum. Hemma sjöng jag så högt att alla försvann när jag började öva!

Mina syskon heter Christian och Mattias. Jag ser båda två som mina bröder, även om Mattias har en annan biologisk familj. Vi har inte alltid haft det lätt, men jag älskar båda mina bröder och när vi ses så har vi det väldigt bra. Till en början förstod inte mina bröder varför jag ville studera sång, men efter mina framgångar insåg de att jag hade talang. Konstigt dock att jag själv aldrig trodde på att jag hade talang. Min far trodde mycket på mig och jag har fått otroligt mycket stöd av båda mina föräldrar under min uppväxt. Jag är verkligen tacksam för alla upplevelser från min uppväxt.

Nu har jag beslutat att sjunga när jag känner kärlek och glädje. Denna glädje delar jag nu med mig av samtidigt som jag förverkligar mina drömmar om en fridfull och glädjefull framtid.

Tack för att du tog dig tid att läsa detta och för ditt besök på min nya webbplats!

Min tid med The Ten Tenors

Detta är en av de största upplevelserna jag fått vara med om. En världsturné med den australienska boy gruppen The Ten Tenors. Vi reste jorden runt och släppte cd:n ”Wish you were here” med Sony Music. Jag fick sjunga i DirecTV Arena i Buenos Aires, Las Vegas eller även på Hollywood Access TV i Los Angeles. Vi var även headline act i många nationella TV shower i Tyskland, Australien, New Zealand samt Syd och Nordamerika.

Mitt liv i bilder

Mina samarbetspartners

Under alla mina år har jag träffat många olika människor i flera olika branscher.

Många av mina samarbetspartners har jag byggt en långsiktig relation med, nästan som mina vänner! Exempelvis Kungliga Operan, TUI Cruises, Operakällaren, Balders fastigheter, Profilskaparen och Café Opera, Typografiska Ateljén och Hotell Baltic.

Det är med stolthet som jag visar upp dessa som referenser, samarbetspartners och vänner.

Mina tankar kring Talang

sv_SESwedish